Hopp til hovedinnholdet

bareberer jeg meg under begge armene. Når håra vokser ut igjen,står dem jo bare rett opp,og hulter til bulter. Jeg prøver alt, mmen jeg greier ikkefå dem til å stå normalt eller i samme retning!

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei! Jeg er ei jente på 13 år som har et ganske irriterende problem! Som sikkert maaange andre bareberer jeg meg jo der det trengs,og jeg har gjort det en stund nå. Allerede i 6-klasse begynte jeg å utforske engangs barberhøvlene til mamma,og tok meg til å bruke dem et par ganger. Problemet er det at da jeg prøvde det på den tiden,greide jeg å være dum nok til å berbere begge armene. Jeg går nå i 8klasse og jeg har blitt plagd med dette siden sjette. Når håra vokser ut igjen,står dem jo bare rett opp,og hulter til bulter. Jeg liker ikke å bruke toper uten ermer fordi jeg er redd folk skal oppdage det. Jeg prøver alt, mmen jeg greier ikkefå dem til å stå normalt eller i samme retning! Jeg har prøvd å bare la dem vokse ut, men da ble det bare verre! VÆRSÅSNILL,ER DESPERAT ETTER HJELP!!!!!!!!!!!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg tror nok ikke du har ødelagt noe når du startet å barbere deg. Hårene under armene dine ville ikke vokst ut slik at de sto i samme retning om du ikke hadde barbert deg. Prøv å fokuser på det som er positivt med kroppen din.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hud & hår
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hud & hår


Quiz: Hva vet du om mat og kosthold 2

Hva kan du lage av de fire ingrediensene flytende margarin, vann, mel og egg?