Hopp til hovedinnholdet

Hei, er en gutt på 13 som ikke har hatt en kjæreste siden barnehagen. Lurer litt på om jeg er hetero, homo, eller bi. Jeg har vært forelsket i begge deler.

Gutt 13 år
 

Spørsmål
Hei, hei.

er en gutt på 13 som ikke har hatt en kjæreste siden barnehagen. Lurer litt på om jeg er hetero, homo, eller bi, fordi jeg har vært forelsket i begge deler.
har heller ikke noe i mot å se på homseporno.
Hva tror du, og hva kan jeg gjøre for å finne ut mer? (informasjonen vi får på skolen er rævva, tror lærerne har fordommer)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver inn til oss med dine spørsmål.

Du har mange ubesvarte spørsmål om din seksuelle legning, og du søker svar. Det er bra. For å gi deg de svarene du trenger, foreslår jeg at du søker litt på informasjonssteder som er seriøse. Et par steder du kan begynne, er den arikkelen om homofili jeg legger ut under svaret mitt, samt nettstedet til Landsforeningen for homofile og lesiske. Her er informasjonen god og seriøsiteten høy.

Jeg vil imidlertid også si deg noen ord. Du er tretten år, kanskje akkurat på vei inn i puberteten, og har hele ungdomstiden til å utforske din seksualitet. Bruk tiden godt. Det er flere i din aldersgruppe som opplever stor variasjon i hvilket kjønn de forelsker seg i. Det er spennende for noen, skremmende for andre. Det hadde vært fint for deg å ha noen du kunne samtale med om dette. Dersom ikke foreldrene dine eller lærer er aktuelle for å prate med, kan du stikke innom helsesøster på skolen og snakke med henne.

Uansett...lykke til med ungdomstiden!

med hilsen fra Helsebror


 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Bifil
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om bifil


Quiz: Hva vet du om forsikring?

Kan du få penger igjen for noe som blir stjålet når du reiser?