Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 lurer på legning bifil

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg tenkte bare stille et spørsmål jeg har lurt en stund på. Det er ingen andre som vet dette, det er en av mine dypeste hemmeligheter.. Nå i det siste så har jeg likt kroppen til andre jenter, men jeg er så usikker på om jeg er hetrofil/bifil. Jeg føler jeg har følelser for begge kjønn. Dette er utrolig flaut å snakke om syntes jeg, tillogmed med mine aller nærmeste. Jeg tørr ikke fortelle noen at jeg tenker på jenter på samme måte som gutter. Jeg er redd for å miste vennskapet mitt med jente vennene mine. At de skal begynne føle seg ukomfortable og ikke vil være venn med meg mere. Jeg er altfor glad i dem til å tillate at de plutselig føler det sånt. Itilegg kan jeg med en jente føle at det er ukomfortabelt når hun slår meg på rumpa, vi er venner. Men med andre venninner så er det deilig. Hva kan jeg gjøre? Hilsen jente snart 15 år.

Besvart 21.01.2019 18:02
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss! Det er utrolig tøft gjort :) I puberteten er det vanlig å begynne å tenke mer på egen seksualitet. Det kan være utrolig spennende, men også veldig skummelt. Ut fra det du forteller meg, kan det godt hende at du er bifil. Det er vanskelig for meg å si. Det kan hende du er bifil, men det kan også hende at du er romantisk tiltrukket av gutter og seksuelt tiltrukket av jenter eller motsatt :) Allikevel er det viktig å huske at du ikke trenger å finne svar på det nå. Du har god tid på deg og det finnes mange begreper du kan bruke for å definere deg selv, dersom du ønsker det. Jeg legger ved en liste med begreper fra foreningen fri, som det er mulig å bruke. 

foreningenfri.no/informasjon/begreper/

Lykke til! :)

Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Snapchat: yhelseutvalget

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Jente ringer (colourbox.com)

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

Les mer

- Jeg er homofil og forelsket i en venn

Jenter ligger og tenker (colourbox.com)

Jeg har klart å forelske meg i min beste venn, som ikke er homofil. Hva gjør jeg nå? Skal jeg si noe eller vil det ødelegge vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv