Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å bli kåt av å "være jente"?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg er en bifil gutt. Jeg tror ihvertfall det fordi jeg ikke er helt sikkert om jeg er helt skeiv. Tingen er at jeg ble forelsket i bestevennen min og historien er alt for men etterhvert så begynte han også å like meg. Han er altså også en gutt. For et halvt år siden var vi sammen og jeg mistet jomfrudommen med han og hadde analsex to ganger på forskjellige dager. Etter det så fant han tydeligvis ut at han egentlig ikke liker gutter og han slo opp med meg. Jeg har vært knust helt til nå og har kuttet meg selv men det går noen Lunde greit nå altså. Men jeg er fortsatt knust. Ok tingen er at jeg hele tiden ønsker jeg hadde vært jente for å bli sammen med, jeg vet ikke helt om jeg vil være jente men jeg tenker hele tiden på å ha skjede mens jeg onanerer og tenker på at bestevennen min har sex med «Jente-meg». Fordi jeg er bestevenn med han enda men jeg kommer men alt er perfekt med han og det eneste problemet er at han ikke er bifil. Er dette normalt? At jeg og blir kåt av å «være»jente?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 15 år

Så fint du tar kontakt! Det er ikke vanskelig å forstå at du ønsker å ha en skjede siden han du er forelsket i tenner på jenter. Godt å høre at du har det litt bedre nå med hensyn til selvskadingen.

Det er ikke så lett å si hva som er "normalt" når det kommer til seksualitet og fantasier, dette fordi vi mennesker blir kåte av ulike ting. Jeg tenker derfor ikke at det spiller noen rolle hva de andre liker å gjøre når det kommer til dette. Så lenge du blir kåt og har glede av å onanere, så spiller det jo ingen rolle hvilke fantasier du nyter når du gjør dette. Fantasien er jo ikke virkeligheten, og den har heller ingen fasit.

Håper dette ga mening, vil anbefale deg å ta kontakt med Chatten på Sex og Samfunn for flere innspill. Legger ved noen artikler som du også kan se på.

Ønsker deg masse lykke til!

 

Hilsen helsesøster og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer

Selvskading - sett ord på det

Trist jente (colourbox.com)

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet