Hopp til hovedinnholdet

Problemet mitt er bare at jeg blir så fort lei meg/nedfor. Og det utvikler seg til klaging, som til tider kan bli temmelig kjedelig for kjæresten min. Kan dere gi meg noen tips?

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei! Jeg er en jente som har vært sammen med en gutt i noen måneder. Problemet mitt er bare at jeg blir så fort lei meg/nedfor. Og det utvikler seg til klaging, som til tider kan bli temmelig kjedelig for kjæresten min. Jeg er veldig forelsket i ham, og jeg vil virkelig ikke miste ham! Men jeg vet ikke hvordan jeg skal skjerpe meg og se når jeg blir i det humøret sånn at jeg kan la være å være så klagete. Det som også skjer når jeg blir i det humøret er at jeg alltid skylder på kjæresten min, alt det som er negativt er hans feil. Så jeg håper virkelig at du/dere kan hjelpe meg og gi meg noen tips som kan hjelpe meg med dette problemet. Takk på forhånd.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager at du har ventet på svar fra oss.

Dette forstår jeg bekymrer deg. Det kan kanskje være en ide å finne ut hvorfor du blir nedstemt å klagete. Du kan ta kontakt med helsesøster eller sosaillærer. Helsestasjonen for ungdom er også et godt sted å snakke. Der har de helsesøster, lege og ofte også psykolog og psykiatrisk sykepleier. Du kan der får hjelp til å sortere i tanker og følelser slik at du kan slippe å bekymre deg så mye.

Håper dette er til nytte for deg!


Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfliktløsning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfliktløsning


Quiz: Hva vet du om spill? #2

Hva betyr symbolet med to terninger som du kan finne bakpå noen spill?