Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er man redd for å dø?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hvofor er man redd får å dø jeg mener man bør vere red får å leve jeg er redd får å dø hvofor man opplever mye elendighet jeg har blit mobet i 6 krigen mot Lve kan man si og fred får å dø

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår det slik at du er redd for å leve og samtidig redd for å dø. Har jeg forstått deg riktig da? Du forteller at du har opplevd mye elendighet og du har blitt mobbet. Det høres ikke bra ut. Forstår jeg deg rett når du skriver at det virker som om at mobbing er en krig mot livet og at det blir først fred når en dør? Jeg tenker at det å bli mobbet over lang tid er veldig vanskelig og det å bli mobbet er traumatiserende. Er det slik at du blir mobbet så vil jeg anbefale deg å ta kontakt med en voksen som du stoler på. Det er ikke bra å oppleve mobbing.

Ta gjerne kontakt med helsesøster eller sosiallærer på skolen din. De kan du snakke med og få hjelp av. Det å snakke med foreldrene dine eller venner du stoler på er også viktig.

Du kan også ringe til hjelpetelefonen og snakke med noen tlf.111 116

Ønsker deg alt godt.

 

 

Hilsen Helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Jente og mobil (colourbox.com)

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

Les mer

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Krig og fred
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om krig og fred