Hopp til hovedinnholdet

Vi har problemer med ei jente i klassen pga. av etnisk bakgrunn

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei det er da sånn at jeg føler lærerne liker de hvite mer enn de mørke for hvermann det skjer krangel mellom meg og en hvit tar de den hvite sin side feks jeg nå krangler med en henne har kalt meg svart og at jeg ble behandlet som slave og at foreldrene mine tar penger fra nav ( de gjør ikke det begge jobber ) og at jeg har kommet på besøk fra hjemme landet og at jeg tror jeg er kul osv alt dette + mer han henne sagt til meg itillegg så snakker moren om private ting med elver om meg som feks at jeg skal ha møte med rektor med moren min og hun sier hele tiden til vennene mine ikke prøv å være som henne og henne lger løgner Tim lærere og sier at vi har gruppe med datteren hennes og mobber henne der når DET IKKE R SANT og på FaceTime så snakka jeg og mange andre og jenta også lekte jenta snill fordi moren satt og hørte på fordi moren ville teste oss siden vi visste ikke at moren satt og hørte på og jenta sa frekke ting som at vi skal svare frekt tilbake HVA SKAL VI GJØRE INGEN TROR PÅ OS

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstod dessverre ikke så mye av spørsmålet ditt, da du kanskje har forhastet deg når du har skrevet. Kan du forsøke å sende inn spørsmålet på nytt, med punktum og komma og at du ser over rettskrivinga først? Da blir det enklere å gi deg et ordentlig godt svar og hjelpe deg så godt som mulig. Hører fra deg igjen!

ungdomsskolelæreren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er likestilling?

Vekt med "Hva er likestilling?"

Likestilling har tradisjonelt sett handlet om å fremme like muligheter for kvinner og menn. I dag har begrepet fått en utvidet betydning.

Les mer

Få slutt på mobbingen!

Mobbing med rødt kryss over

Det er ikke din egen skyld eller deg det er noe galt med. Ingen har rett til å plage andre!

Les mer

Urettferdig behandlet på skolen? Dette kan du gjøre!

stoler på pultene (colourbox.com)

Blir du ikke sett i timene? Og får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å løse problemet.

Les mer

- Jeg blir urettferdig behandlet av læreren min

Skoletime (colourbox.com)

Læreren min blir alltid sint på meg og gir meg dårligere karakterer enn jeg fortjener. Hva kan jeg gjøre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Likestilling / Diskriminering
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om likestilling / diskriminering