Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke mere og ønsker hjelp

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jente 7kl) helt siden 1kl har jeg på en måte alltid vært den sterke og tøffe jenta, når jeg ble eldre ble jeg heller stemt ut som den slemme.. har adhd.. har det ikke bra lengere, noen av de jeg føler jeg er venner med nå har sagt at de hata meg før ): masse tull med barnevernet osv også hater å få hjelp av voksene, guttene irriterer meg for morro skyld r så lei av det at det første jeg gjør er å slå for de alltid plager meg, hvis jeg r sint sier de eyy sinna eller og kaller meg slemme ting, det verste av alt r: jeg får alltid skylden klarer nesten ikke styre meg lengere.. vennene mine tror jeg har det fint hvis jeg ser lei meg ut å de spør sier jeg alt går fint.. men egt liker jeg de ikke de er falske for meg og de gjør narr av meg! Till og med voksene på voksene tror meg aldri nesten, Hvet ikke hva jeg skal gjøre lengere Hvis jeg krangler med noen støtter de som oftest ikke meg! Kunne noen få som faktisk liker meg føler jeg) jeg spør om hjelp, klarer faktisk ikke mere

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Tusen takk for spørsmålet ditt!

Kjære deg dette hørtes slitsomt ut!
Du er modig som ber om hjelp, og som står i alle disse problemene. Jeg tror det er viktig at du finner en voksen du stoler på som du kan snakke med, så fort som mulig.

Aller helst bør du fortelle alt dette til de hjemme. Det kan være vanskelig men de fleste foreldre vil hjelpe barna sine slik at de får det bedre.

Jeg tenker at helsesøster på din skole også kan være til god hjelp. Hun/han er flink til å lytte og kan gi deg råd og hjelpe deg med å rydde i tanker og problemer.

Du sier at du ikke klarer mere og trenger hjelp. Det er jeg helt enig i! Snakk med helsesøster, barnevernet eller noen andre du stoler på som kan hjelpe deg der du bor.

Jeg krysser fingerne for deg!

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing