Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg best endre meg for å bli en IT-jente?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 13 år som begynner på ungdomsskolen til høsten, og derfor har jeg lyst å gjøre en stor forandring på en del. dette er noe jeg føler meg komfortabel med, noe jeg vil. Syns dere dette blir feil? Hva tenker dere? KORTVERSJON: Før jeg flytta i 5. ble jeg mobba av guttene på trinnet. Når jeg bytta skole i 6. var det fortsatt noen gutter som mislikte meg. I 7 har dette minsket, men jeg vil gjøre en forandring for å hindre dette. Dette er mit eget valg, og ikke noe jeg føler meg preset til. Jeg vil bli en IT-jente. TIL UNGDOMSSKOLEN vil jeg gjøre en stor forandring. Jeg skal bli en IT-jente. (Noe annet en en mean-girl.) FORANDRINGEN: Målet er at jeg skal bli mer ungdom. Jeg skal slutte å gå i bare pastellfarger, det får meg til å se ut som en 4åring. Jeg skal gå mere i hvit og sort, og blande inn litt farger, såklart, men ikke for mye. Dette har jeg snakket med mamma om, hun er helt med på dette med pastellfarger, og jeg trenger en ny sekk uansett. Hva tenker dere?

Besvart 09.08.2018 07:22
 

Svar
Hei jente (13)

Det er veldig vanlig å forandre på stilen sin i ungdomstiden, og spesielt har man gjerne lyst til å se eldre ut, som du forteller, du føler deg som en 4åring i pastellfarger. Det er ikke noe galt i dette, men det er viktig at du er bevisst og at du ikke prøve å være noen du ikke er. 

Det er veldig trist at du har blitt mobbet, og veldig bra at dette har avtatt, men det burde uansett ikke være motivasjon til å endre deg. Dessuten er det dessverre sånn at mobbing ikke nødvendigvis avtar bare fordi man kler seg annerledes. 

Kjøp noen nye klær til skolestart slik at du føler deg komfortabel, men husk å være deg selv!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing