Hopp til hovedinnholdet

Er det sannsynlig at jeg kan bli gjenkjent på nettet i bilder

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei i går var jeg skamkåt. Jeg gikk og snakket dirty med folk på omegle og var kåt på pikk så adda menn på snap. Med en gang di faktisk sendte bilde ble jeg ukomfortabel og redd jeg blokka og ble livredd for at di skal finne meg eller noe. Og han ene sendte flere snapper etter jeg blokka han og jeg er livredd

Besvart 06.03.2019 18:57
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Jeg tror ikke det er sannsynlig at noen klarer å finne ut hvor du bor eller hvem du er bare basert på bilder og/eller video på Omegle og Snapchat.

Det kommer veldig ann på hvem du har hatt kontakt med og hva du har sendt.

Siden du er under 18 år skal du være forsiktig med å sende bilder av deg selv til fremmede og av seksualisert natur eller annonsere at du er så ung nettet. Det er dessverre mange der ute som oppsøker unge personer på nettet med ondartede og/eller ulovlige intensjoner.

Hilsen Slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Ulik kåthet – forskjell i seksuell lyst

Par har problemer i senga (colourbox.com)

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett