Hopp til hovedinnholdet

kusinen min på 4 år og ville sitte på fanget

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 15 år. For noen dager siden da jeg var syk og holdt senga så hadde jeg stå. Men så kom kusinen min på 4 år og ville sitte på fanget mitt for å spille. Jeg sa Ok for å være snill. Men plutselig så fikk jeg en sånn deilig følelse i tissen, jeg vet ikke helt hva det var for noe men jeg løftet opp rompa mi litt i ca 20 sekunder så jeg fikk mere av den følelsen. jeg ventet kanskje i 1 minutt når den følelsen var der. Etter dette så så jeg at hun hadde tatt av trusa og at hun så på tissen sin. Når jeg så det så kastet jeg henne av fanget mitt. Etter dette så har jeg tenkt på det veldig mye å vært redd for at det var voldtekt, men jeg hadde jo på meg klær og hun satt ikke direkte på meg hun satt på dyna. Jeg tror ikke jeg kastet hun så fort av siden jeg ikke tenkte så mye på det da, jeg kunne jo ikke noe for at den følelsen kom. Men etter dette så har hun oppført seg helt normalt, men jeg er fortsatt redd for at jeg har gjort noe galt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du beskriver en situasjon sammen med kusinen din på 4 år og bekymrer deg for om du har gjort noe galt i denne situasjonen. Det er modig, klokt og modent av deg at du reflekterer rundt dette. Du beskriver det som skjedde litt uklart, men sånn som du beskriver det, kan vi ikke se at du har gjort noe galt. Det avhenger litt av i hvilken grad jenta har skjønt/kjent hva som skjedde. Det er da også viktig å være oppmerksom på og ta ansvar for hvor man setter grenser for hva som er greit og ikke.  Du beskriver at hun satt på fanget ditt med dyna og klær imellom mens du hadde stå og at du da fikk en deilig følelse i tissen. Som du sikkert vet og har erfart, kan det gi en god følelse i kroppen når tissen berøres, og spesielt når man har stå ? sånn som ved onanering. Det er derfor helt naturlig at du reagerer fysisk på dette. Samtidig er det veldig viktig at barn ikke bringes inn i seksuelle situasjoner, slik du jo også viser at du er klar over. Barn kan, som alle andre, reagere med en god følelse i kroppen på berøring, men er for små til å forstå hva som skjer og kan bli veldig forvirret om man blander sammen deres egen naturlige seksuelle nysgjerrighet og utvikling med en ungdoms eller voksens seksualitet og tenning.  Du skriver at du så at hun tok av trusa og så på tissen sin. Kan det ha vært fordi hun kjente tissen din gjennom dyna, stusset på hva det kunne være og prøvde å forstå det ved å undersøke sin egen tiss? Det er umulig for oss å svare på. Men det viktige her er at du har forstått og tatt ansvar for at et lite barn ikke har noe i en slik situasjon å gjøre og at du derfor sørget for å avslutte det.  Vi håper du her fikk svar på det du lurte på. Hvis du ønsker å snakke med noen om dette, kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116 111, eller nettadresse : www.116111.no eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57000, eller nettadresse: www.incest80057000.no

 

Legger ved noen artikler som kan være nyttige for deg å lese:

 

Masse lykke til videre.

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep