Hopp til hovedinnholdet

Kommer hun til å være klar til å besøke meg og vil hun ta kontakt med meg?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei der! Jeg liker siden deres veldig godt og synes den har vært til hjelp tidligere. Nå har jeg et spørsmål jeg håper dere kan hjelpe meg med: I våres ble jeg kjent med en jente på nettet. Hun ville alltid chatte med meg og det syntes jeg var veldig hyggelig. Det virket som hun likte meg. Da jeg skulle møte henne i virkeligheten fant jeg ut at hun er veldig sky. Da jeg kom hjem skrev hun at hun ikke ville snakke med meg mer. Jeg ble helt fortvilet for litt senere skrev hun at hun aldri kommer til å tilgi meg. Da jeg begynte på skolen igjen etter en ganske dårlig sommerferie fikk jeg vite at hun ikke er sint på meg. Jeg addet henne på Facebook, men forespørselen ble slettet. Litt senere ble jeg invitert hjem til henne av moren. Etter besøket sa moren at hun ville besøke meg, men at hun ikke var klar siden hun ikke har det så greit. Kommer hun noengang til å være klar til å besøke meg og vil hun ha kontakt med meg igjen?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg skjønner ikke helt hvorfor hun sa at hun ikke ville snakke mer med deg eller at hun aldri ville tilgi deg. Du forklarer ikke om det skjedde noe da dere møttes eller om du har gjort noe som skulle gjøre henne sint. 

Hvis ikke noe slikt har skjedd vil jeg tro at det er noe som plager henne. For det første så synes hun nok det er litt skummelt å kanskje skulle bli forelsket i deg og være masse sammen med deg, men jeg tror også at det må være noe annet som plager henne. Moren hennes sier jo at hun ikke har det så greit. 

Med mindre moren hennes har sagt til deg at du ikke skal si noe til jenta om at hun fortalte deg at hun ikke hadde det så greit, så synes jeg du kan sende henne en melding på facebook. Si at du håper at det går bra med henne og at du virkelig har lyst til å bli bedre kjent med henne når hun er klar for det. På den måten viser du at du er interessert, men at du ikke vil presse henne til noe. Det kan hjelpe henne til å føle seg mer komfortabel med deg og du viser henne at du bryr deg.

I og med at jeg ikke vet hva som har skjedd eller hvorfor hun ikke har det så greit så kan jeg ikke si om hun kommer til å ta kontakt med deg eller om hun kommer til å bli klar til å komme på besøk til deg. Det virker jo som om hun ønsker det, ettersom til og med moren hennes sier det, men det er vanskelig å si uten å vite hvor alvorlig det er det som plager henne. Du vil i alle fall hjelpe på det om du sender henne en slik melding og viser at du kommer til å vente. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser