Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer med at jeg ønsker å drepe mennesker. 

Jente 20 år
 

Spørsmål

hei jeg vet ikke om jeg har valgt riktig kategori men har serriøse problemer jeg har alltid ønsker om å drepe mennesker. vil ta hevn på alle de som har såret meg alle disse årene hver morgen og kveld tenker jeg på drap. jeg har et stort ønske om å kutte av hodet til folk. dette har jeg hatt i tankene i mange år. jeg liker vold men ikke mot uskyldige folk kun de som er drittsekker. jeg er veldig redd for at jeg en dag kommer til å drepe noen fordi jeg har så lyst til det. er det normalt å ha sånne tanker? jeg brenner for å drepe mennesker.og noen ganger gråter jeg fordi jeg vil ikke dø uten å ha drept et menneske.det er noen jenter som går meg på nervene og jeg vil bare ta kniven og kappe av hodene dems og kansje drikke blodet for at det skal bli en lærepenge for andre hore jenter som er drittsekker mot uskyldige folk.ikke ta det som trussel men jeg har bare sånne ting i tankene mine og lurer på om det er vanlig eller ikke,

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver at du en tid har hatt tanker om drap, du skriver at tankene er der ofte og at du kan ha detaljerte fantasier. Jeg skjønner at dette kan være skremmende for deg. 

Mange kan oppleve perioder med sinte tanker og fantasier, men jeg synes det virker som de tankene du har er sterke og tar opp mye tid for deg. Det kan virke som du er litt mer plaget av dette enn hva som er vanlig, og det kan være lurt at du kontakter noen angående dette. 

Jeg synes du bør få hjelp til å finne ut mer av tankene du beskriver og hvordan du kan få det bedre. Du kan skaffe deg hjelp ved gå til fastlegen din, der kan du få en henvisning til psykolog eller psykiater. Det tror jeg vil hjelpe deg. 

Du kan også ringe hjelpetelefoner, for eksempel Kirkens SOS krisetelefon 815 33 300 eller Mental Helses hjelpetelefon 116 123. 

 

Hilsen psykologen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser