Hopp til hovedinnholdet

Blod på lakenet da jeg våknet

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hallo! Jeg er seriøst veldig paranoid! Jeg er en jente som var på bursdag til onkelen min. Jeg sov på samme rom som søskenbarna mine på 15 og 11(som begge er jenter) Jeg drømte at noen hadde sex med meg i et basseng og når jeg våknet var det blod på lakenet mitt(jeg var den eneste som sov i den senga) Jeg har hørt at man kan blø det første samleiet, kan noen hatt sex med meg mens jeg sov? Det var mange folk i huset, derav 2 menn som jeg vet, men det kan ha vært flere sefølgelig. Jeg tror ikke noen har gjort det, men blod på lakenet og det var ikke mensen og ikke noe kutt på huda. Men jeg hadde vel våknet om noen hadde gjort noe?! Jeg bruker jo tampong under mensen, da er jo jomfruhinna mi borte, da kan jeg vel ikke blø under sex? Hva tror du????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg vil nok tro at du hadde våknet om noen hadde prøvd å ha sex med deg.  Hvis man har drukket, så sover man jo ekstra tungt, men du skriver ikke noe om at du var full, så da går jeg ut fra at du ikke var det.  Det kan jo noen ganger komme en liten blødning utenom tiden, så mest sannsynlig, er det vel det som har skjedd.  -Hvis du fortsetter å tenke på dette, og føler deg utrygg, syns jeg du skal ta en tur til helsesøster på skolen eller på HFU for en prat. 

Selv om man er vant til å bruke tampong, kan det skje at man blør litt ved første samleie fordi det kan blir større utvidelse av skjeden da enn ved tampongbruk.

 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser