Hopp til hovedinnholdet

Gikk litt over grensen, tror jeg

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Det var ikke noe ulovlig nei...og kanskje 2 år er overdrevent. Men jeg tørr ikke å si det til noen fordi alt startet da jeg og barnet til vennen til moren min og jeg ikke helt visste hva som var hva av sex og sånn. Så da sa jeg det bare rett ut til foreldrene mine siden jeg ikke visste hva jeg hadde gjort. De ble jo sure selvfølgelig, og jeg lovte dem og meg selv å aldri gjøre det igjen. Det var nøtt eller sannhet og vi gikk over grensen igjen....jeg skammer meg veldig og tror nok jeg har glemt det om ett år. Tenkte bare at det kunne være til hjelp å si det til noen, og håper bare at jeg glemmer det. "Shit happens"

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Samvittigheten vår gir oss gode korrigeringer.  Når vi har gjort noe som kanskje kan være litt feil, våkner den opp og får oss til å gruble og angre og ikke gjøre det samme igjen.  Din samvittighet høres ut som den har "våknet" og gitt deg litt å tenke på.  -Bra, det, for da vet du jo til neste gang hvor grensen går for det som er greit og ikke greit.

Mange har hatt noen erfaringer med seksuell utforsking som ikke har vært alvorlige, men som har lært dem nettopp mye om hva som er greit og ikke greit.  Sånn høres det ut til å være for deg nå. 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser