Hopp til hovedinnholdet

ALDRI gi opp, det VIL bli bedre til slutt!

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 18 år som ønsker og skrive dette: Jeg synes det er så utrolig synd at mange mennesker ikke klarer og se hvor bra livet kan være, og at de tenker at den eneste løsningen er selvmord. Selvmord er aldri løsningen uansett hvor vanskelig man har det. Jeg har selv vært psykisk syk og er/var diagnosert med ptsd etter en barndom med mye sykdom. Men jeg har kommet så langt her livet, og jeg har sett hvor bra livet kan bli og jeg er frisk! Mange tror at det og søke hjelp ikke hjelper, men det gjør det. De som skal hjelpe mennesker er profesjonelle og vet hva de driver med, de vil hjelpe akkurat DEG som leser dette om du trenger hjelp. Hvis du får hjelp kan du komme utrolig langt, du kan bli helt frisk. Det kan ta år på og bli frisk, men de alle årene du kjemper er verdt det til slutt. ALDRI gi opp, det VIL bli bedre til slutt! Du som akkurat leser dette, jeg ønsker DEG ditt aller beste. Du er aldri alene, det er alltid noen som tenker på deg og vil ditt beste.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss og deler dette med oss og alle som strever og har det vanskelig. Håper mange leser dette og har nytte av din omtenksomhet og oppmuntring.

Ha det riktig godt videre, du også! 


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser