Hopp til hovedinnholdet

Finnes det et nummer man kan ringe om man sliter? 

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei:) Finnes det et nummer man kan ringe om man sliter? Jeg trenger noen jeg kan snakke ut med om hva jeg har opplevd i oppveksten, du skjønner kanskje hva. Jeg ønsker helst å være anonym, men det går vel greit hvis ikke også. Dette er ting jeg ikke har fortalt til noen, så jeg trenger noen som har tid til å lytte og snakke. Jeg skulle gjerne fortalt det til helsesøster, men jeg har ikke nok mot enda, dessverre.. Jeg tenkte det kan være en fin start å snakke med noen hvor jeg ikke føler noe press til å fortelle alt. Det virker også godt å slippe å se den jeg forteller det til i øyene, jeg tror det kunne blitt sterkt. Jeg trenger bare noen å snakke med på kvelds/nattetider når ting er på sitt verste. Tusen takk for svar. Det betyr mye for meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei jente 1!

Du kan ringe Alarmtelefonen for barn og unge 116 111. Det er gratis å ringe og du kan være anonym og de har åpent om kveldene og nettene.

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge i samarbeid med ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser