Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kommer jeg over henne?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hva gjør man når man blir glad i en man ikke bør bli glad i? Jeg tenker så mye på denne personen at det påvirker hverdagen og søvnen.. Jeg klarer ikke å tenke på annet og det har vært sånn i over 1 år. Det verste er at denne jenta ikke føler det samme og da vil jeg jo ikke trenge meg på eller si noe. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg er så glad i henne og det er det som er verst. Har dere noen tips til hvordan man kan glemme noen og bli "u"glad i en person?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis du vil glemme henne, så må du bare prøve å se framover. Det kan nok bli veldig vanskelig dersom hun går på skolen din og du må se henne hver dag, men det er alltid hardt å komme over noen man har likt over en lang stund. Prøv å se på andre jenter! Flørt med dem du synes virker interessante, og bli åpen for at det finnes andre enn henne. Hvis du absolutt ikke tror det er noen sjans der nå heller, så må du bare gå videre. Det er en prosess som tar tid, og det er egentlig ikke noen formel for hvordan man kan komme over noen. Bruk tid med kompiser og hold deg opptatt med ting du liker å gjøre og som du synes er morsomt! Jeg legger ved en artikkel om kjærlighetssorg der du kan finne tips om ting som har fungert for andre, i det minste hjulpet litt på veien. Du må bare stålsette deg på at dette kan ta tid, og kanskje kommer du ikke over henne før du møter noen andre som er like flott.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser