Hopp til hovedinnholdet

Hei! Det er denne jenta jeg liker så utrolig godt. Jeg har likt henne veldig lenge og jeg vet at jeg kan få henne,men det er en ting som står I veien. Det er at jeg ikke tørr å snakke me henne p.g.a jeg er redd for å drite meg ut. 

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Det er denne jenta jeg liker så utrolig godt. Jeg har likt henne veldig lenge og jeg vet at jeg kan få henne,men det er en ting som står I veien. Det er at jeg ikke tørr å snakke me henne p.g.a jeg er redd for å drite meg ut,si noe feil eller si noe dumt. Dette er veldig trist for jeg har kjempe sterke følelser for henne å det er snart juleball å jeg vil ha henne med på det (PS jeg har snakket med henne 1 gang tidligere I 10 sekund) hva skal/burde jeg Gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det er ikke lett å få mot nok til å ta kontakt med den personen man er forelsket i, så jeg skjønner at du kan føle deg fortvilet. 

Det er dessverre ikke så mye annet du kan gjøre med problemet ditt, enn å møte frykten din, å prate med henne. Du sier du vet at du kan få henne, da ser jeg ikke problemet med å prate. Du må ikke tenke på at du skal drite deg ut, tenk på at hun sikkert er like redd for å prate med deg og at hun vil bli kjempe glad for at du tar initiativet:) 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser