Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer sånn på hvorfor jeg gråter hver dag uten at jeg vet eksagt hvorfor

 

Spørsmål
Hei

jeg lurer sånn på hvorfor jeg gråter hver dag uten at jeg vet eksagt hvorfor. Alt har bare hopet seg opp til en stor klump i halsen. livet går mot meg og jeg skal visst ikke få det på min måte lenger. hvorfor er det plutselig blitt sånn her? jeg er egentlig veldig ulykkelig om dagen. er så ubeskrivelig vanskelig å gå rundt med dette hver dag. får lyst til å gråte av hver minste ting og når jeg er hjemme er jeg bare passiv og lukker meg inne.. jeg orker ikke å være den livlige meg så mye som før. jeg angrer på masse jeg gjør og har gjort, og har det i det heletatt ikke bra..
Mitt spørsmål er rett og slett om dette kan vere en depresjon eller noe lignende i og med at jeg ikke klarer å bli ordentlig glad lenger? skjønner ikke hva som skjer med livet mitt lenger...

hilsen trist og lei
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår deg slik at stemningsleiet ditt har endret seg mye og at du både har mindre energi og glede i livet ditt. Dette KAN tyde på at du er litt deprimert. Jeg vil absolutt anbefale deg å ta en prat med noen om dette, og finne litt ut av det og få hjelp til å "få tak i" gleden igjen og finne tilbake til den "gamle deg". Helsesøster på skolen eller helsetasjon for ungdom er en du kan prate med. Sosiallærer eller PPT på skolen kan du også gå til for en prat, eller fastlegen din.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Depresjon

Deprimert gutt

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser


Quiz: Hva vet du om psykisk helse?

Er spilleavhengighet en psykisk lidelse?