Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre? Skal jeg sende han en melding og fortelle alt dette, skal jeg komme over han ved hjelp av noe annet?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, det er jeg som er Tromsøjenta og skrev innlegget om han som byttet meg ut for idretten sin. Han behandler meg utrolig bra, men har på en måte kommet seg over meg. Jeg møtte han denne helgen og jeg kunne ikke annet enn å gråte fordi jeg har svuslt i hodet som jeg ikke har fortalt han enda. Jeg føler han er den rette og at det er meningen at det skal være oss to en dag, selvom det ikke trenger å bli sånn enda. Det er snart 2 måneder siden det ble slutt nå, men jeg klarer ikke komme over han uansett hvor hardt jeg prøver. Jeg elsker han så utrolig mye og trenger han mer enn noe annet, men han tar meg ikke på alvor når jeg forteller om hodet. Han er virkelig verdens beste gutt, og alle sier hele tiden at jeg aldri vil finne en som han igjen. Han behandler meg bedre etter forholdet, enn det mange gjør mens de fortsatt er i forholdet. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg sende han melding og fortelle alt dette? Skal jeg komme meg over han ved hjelp av noe annet? HJELP MEG hilsen Tromsøjenta

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Dette hørtes forvirrende og vanskelig ut for deg. Jeg kan forstå at det er leit etter ett brudd. Det at han behandler deg bedre nå som det er slutt enn han gjorde da dere var sammen er ikke et godt tegn. Og det at han ikke tar hodet ditt alvorlig er heller ikke bra. Med denne informasjonen tror jeg det er bedre at du tar vare på deg selv, og forsøker å gå videre. Det er ofte veldig tungt i starten men så blir det enklere etter hvert. Det du kan gjøre er at du forteller han en siste gang hva du ønsker og føler, slik at du føler at du får avsluttet ting. Eventuelt sende et brev. En øvelse som har hjulpet folk å gå videre er at man har skrevet om det som plager en, 20 minutter hver dag (samme tematikk) i 4-5 dager. Da kan det slippe de vonde følelsene og du kan også føle at du legger det litt bak deg. Ønsker deg lykke til og håper du får det bedre. DU kan eventuelt snakke med noen om dette. Også hvis du har vanskeligheter med det at du har en svultst i hodet. Dette skal helsespersonell, og foreldrene dine  være insatt i hvordan du får hjelp videre. Helsesøster eller helsestasjon for ungdom er også et alternativ. Ønsker deg god bedring og håper at du får det bedre med både helsen og dine følelser! Jeg har lagt ved artikler under som kan hjelpe deg! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser