Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten var utro. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en 16 år gammel gutt som sliter med søvn. gange tidlig i forholdet til meg og dama kysset hun en kompis men hun var ruset på fest. Jeg går å tenker på denne hendelsen å får høre masse forskjellig og vet ikke hva jeg skal tro på. jeg har valgt å stole på kjæresten min fordi hun har bekreftet sannheten flere ganger, men problemet er at jeg drømmer veldig ofte om hendelsen at hun er utro igjen. det er ikke på samme sted, men i forskjellige sitvasjoner, men samme hendelse som det som skjedde på den festen. jeg sliter med å sove på nettende, og går rund å er urolig, hva kan jeg gjøre får å få en slutt på dette...? hva er det som er galt. jeg er lei av søvnløse netter og mareritt så vær så snill å få hjelp. hilsen gutt 16 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Jeg kan godt forstå at det er vanskelig for deg å komme helt over måten kjæresten din behandlet deg. Når man bli sveket av noen på den måten er det helt naturlig at det tar langt tid å stole på den personen igjen - hvis man i det hel tatt klarer det. 

Det jeg vil at du skal huske er at det IKKE er din skyld at du har det på denne måten. Det var han som var utro mot deg, og du skal ikke ha dårlgi samvittighet for at du fortsatt er lei deg. Det var svært raust av deg å gi han en sjanse. Men når dere har prøvd det så lenge og det fortsatt ikke fungerer for deg synes jeg det er et tegn på at det ikke er riktig. Jeg synes derfor du bør vurdere å avslutte dette forholdet og heller finne deg noen som du kan stole helt og fullt på. Å være med noen amn ikke stoler på og som får selvtilliten din til å synke er ikke bra in lengden. Jeg skjønner at det kan føles drastisk å avslutte forholdet når dere er så glade i hverandre, og det er nok noe du må tenke mye over. Det kan også være nyttig å snakke med noen om det, for eksempel venninner eller de som jobber på helsestasjon for ungdom. Jeg legger ved noen artikler som du kan se på. Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser