Hopp til hovedinnholdet

Hun trodde hun var alene hjemme og begynte å onanere, men bror var hjemme. Hun vet ikke hva han hørte og er ganske flau.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jente på 17, våknet i dag, pappa sa "hade" og jeg trodde jeg var alene hjemme, så jeg onanerte og stønnet, så plutselig etter en stund hører jeg at noen er hjemme... Tror først det var katten, men så hører jeg skritt og jeg tenker bare, Fack hva har jeg gjort, hvordan kan jeg leve med dette. Broren min liksom!! Jeg vet ikke hva han har hørt eller hvor høylytt jeg var, eller hva jeg sa eller noe! Jeg trodde jeg var alene. Omg hva skal je gjøre? Gå og ta liv av megselv? Jeg er så jærlig flau og skamfull, hvordan skal jeg leve med dette...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no.

Jeg kan skjønne at du synes det er ubehagelig å vite at broren din muligens hørte at du onanerte, men det er ikke sikkert at han hørte noen lyder eller skjønte hva lydene var. Dette er ikke noe dere trenger å snakke om eller du trenger å være flau over, det er din kropp og din seksualitet.

Det er sunt og deilig å ta på seg selv slik du gjør. Dessuten gjør vi alle sammen det en gang i blant, i en ledig privat stund. Det er helt vanlig og det er slik vi utforsker kroppene våre og vår seksualitet.

Du skriver ikke hvor gammel broren din er, men det er stor sannsynlighet for at han også onanerer og derfor forstår deg. Kanskje han synes det er like flaut å snakke om, og derfor vil unngå temaet.

Lykke til!

 

Hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser