Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min slo opp med meg, hvordan kan jeg få han tilbake?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Kjæresten min gjorde det klart for meg at han hadde tenkt å slå opp med meg. Jeg ble kjempe lei meg. Han hadde alltid vært der for meg, og vi hadde det alltid så gøy. Han sa det var fordi han trodde det var best at vi var venner og deg var alt han sa. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, nå er det ingen som vet om det enda fordi vi ikke ville lage noe drama og sånt. Alle trodde at det skulle vare forever med oss, men det varte i 9 månder og jeg vet ikke helt hva jeg har gjort galt. Hvordan skal jeg få han tilbake eller hva jeg skal gjøre. Jeg er knust og føler meg så dårlig. Det er som om jeg har mistet halve meg. Hva burde jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det kan være veldig trist når det blir brudd i et forhold, så du har all grunn til å føle deg nede.

Jeg ville begynt forsiktig. Sendt en melding eller snakket med han litt og sagt jeg vil gjerne at vi kan snakke sammen litt igjen. Begynne på nytt. Det er vanskelig å komme over en person. Noen ganger så kommer man ikke over dem heller men man må bare gå videre på livsveien. Når du ser han hver dag så blir følelsene blusset opp litt og det er slitsomt. Du kan også gjøre ting som får deg på andre tanker og gjør at du glemmer det litt. Eller spare på tankene om han til en spesiell tid på dagen hvor du kan tenke på alle dine bekymringer eller ting du lurer på. Å ha kontakten igjen etter ett brudd er noe dere begge to bør ha et ønske om. Du kan eventuelt spørre han hva han tenker om saken. Det har naturlig nok også en sammenheng med bruddet om dere snakker sammen eller ikke. Hvis det var et vondt brudd så kan det bety at det er mer følelsesladet. Tenk igjennom om du vil være venn med han eller få han tilbake. Etter at dere har snakket sammen en del (hvis det blir situasjonen) kan du si at du fortsatt har følelser for han og vil ha han tilbake. Gi han tid til å tenke seg om, og vær ærlig mot hverandre begge to, så dere vet hva dere ønsker og føler, og hvor dere står.

Lykke til! Legger ved artikler under som er fine å lese. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser