Hopp til hovedinnholdet

Stresser med å få meg kjæreste og unge, hvorfor gjør jeg det?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Er 23 år(gutt) Det som er at jeg stresser med og få meg kjæreste/evt unge, jeg har vært forelsket en gang. Syns fremdeles at hun er ei vakker jente, men tør ikke og ta kontakt med henne daglig. Hvorfor stresser jeg med og få kjæreste/unge, så fort som mulig?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du sier at du er 23 år og at du stresser med å få deg kjæreste og barn.
Jeg kan ikke si noe om hvorfor du stresser med dette enda, men jeg syntes kanksje dette foreløpig er noe du kan prøve å tenke litt mindre på. Det er veldig hyggelig at du er klar for å slå deg til ro å finne noe du kan gjøre dette med, samtidig tror jeg det i første omgang er viktig å prøve å finne en jente du virkelig liker. Om fokuset ditt er på å få deg kjæreste og barn så fort som mulig, kan det hende at dette fører til at du tar noen litt for raske beslutninger om ting som kan påvirke deg veldig lenge. Det er jo også viktig at den du velger å slå deg til ro med og få barn med er den riktige personen for deg.

Du sier jo at du vet om en jente som du liker. Hva med å prøve å fokusere på å bli bedre kjent med henne i første omgang, uten å tenke så mye på fremtiden? Du sier at du syntes det er vanskelig og ta kontakt, og det forstår jeg. Jeg vet ikke hvor du kjenner henne fra og hvor godt dere kjenner hverandre fra før av, derfor er det litt vanskelig å si noe konkret om hvordan du kan ta kontakt, men jeg legger ved noen artikler som kanskje kan hjelpe deg med dette.

Lykke til.
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse