Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med fetisjer og det er ubehagelig for meg. Hvordan kan jeg fjerne disse følelsene?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg sliter med en del sånn fitisjer eller hva det heter. Synes dette er veldig ubehagelig. Er det mulig å fjærne disse følelsene. I såfall hvordan?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du forteller at du opplever at det er vanskelig for deg å aksepterer de følelsene du har i forhold til ulike fetisjer. Det er ikke uvanlig å ha fetisjer, men det er leit at du har ubehagelige følelser i forhold til dine fetisjer.

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med helsestasjon for ungdom og snakke med noen der i forhold til det du sliter med i forhold til ubehaget du opplever. Det å dele med andre kan gjøre at du også aksepterer de følelsene du har i forhold til dine fetisjer. Det er ikke uvanlig å ha fetisjer.

Jeg legger ved noen artikler under svaret som du kan lese.

Ønsker deg alt godt og lykke til.

 

Hilsen Helsesøster.

I samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

- Jeg synes det er vanskelig å takle vonde følelser

Trist gutt (colourbox.com)

Jeg synes ikke det er så lett hele tiden. Noen ganger føler jeg at jeg er deprimert, men jeg tror kanskje jeg er lei meg. Hvordan skal jeg klare å komme meg ut av en vond følelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser