Hopp til hovedinnholdet

i alle år fra jeg var liten har jeg altid hatt et sinne jeg ikke kan kontrolere. pluss en veldig innvendig uro.. sliter med konesntrasjons vansker å blir veldi fort sinna om noen maser,eller sier noe sårende pluss ting jeg prøver å gjøre å ikke får til. da ender det ofte i raseriutbrudd....

Jente 20 år
 

Spørsmål
vet ikke hvilket emne jeg skal plasere deta på.. men håper noen kan svare meg.. i alle år fra jeg var liten har jeg altid hatt et sinne jeg ikke kan kontrolere. pluss en veldig innvendig uro.. sliter med konesntrasjons vansker å blir veldi fort sinna om noen maser,eller sier noe sårende pluss ting jeg prøver å gjøre å ikke får til. da ender det ofte i raseriutbrudd.... slår i skapene å alt jeg finner som kan slås på.... før drev jeg med selvskading å hadde store selvmords tanker.... alti sliti med sinne mitt å den indre uroa. akk som at kroppen min vil hoppe å danse å alt den er bar ekjempe urolig... hva er dette. vert inne på tanken ADHD mange ganger... humøret mitt skifter så mye..... bare vet jeg hater mas. ¨sjas. å det sykeste er at jeg klikker vist jeg gjør no feil med mat foreksempel. en skrukkete pannekake kan vere nok til at jeg blir sinna å driter i hele pannekake stekinga.. håper noen kan svare meg. er sliten av å ha det slik. kjenne rjeg er sliten i kroppen etter alle raseriutbrudd.
måtte slutte skolen før pgr selmords tanker å bare surring.kastet stoler rundt meg å dret i alt. håpe rnoen vil svare meg.. plis..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Jeg skjønner at dette både plager og sliter på deg. Jeg tenker at det beste du kan gjøre foe deg selv er å få hjelp slik at du kan lære deg å hanske opp med sinnet ditt og den indre uroen som du beskriver. Det er på høy tid at du får hjelp og jeg tenker at det som kan være mest aktuelt for deg er å bli henvist til en psykolog. Du kan få en henvisning til psykolog ved å enten oppsøke legen din eller du kan henvende deg til helsestasjon for ungdom. Det er mulig at symptomene du beskriver kan skyldes ADHD, men dette kan ikke jeg gi deg et svar på. Dette vil du derimot få hjelp til å finne ut av gjennom å oppsøke lege/psykolog.
Ønsker deg masse lykke til. Jeg skjønner at du selv ønsker å få hjelp og det er en god forutsetning for å klare det.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser


Quiz: Hva vet du om noveller?

Hva er en parallellhandling?