Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvordan loven om tiltrekning fungerer?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Har lest en del på nettet om loven om tiltrekning. Lurer på hvordan dette funker og hvordan man kan praktisere dette?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg kan dessverre svært lite om dette selv. Jeg har hørt om den og tror den i stor grad dreier seg om at man i livet skal fokusere på en positiv tankegang for å oppnå det man ønsker. Det vil si at man blant annet setter pris på og er takknemlig for deg man får og det man har, at man er gavmild mot andre og også at man er gavmild mot seg selv. 

Det er viktig å understreke at dette ikke er en vitenskapelig teori, det vil si at den baserer seg på ting som ikke beviselig kan sies å være sant. Men, uansett er det likevel alltid sunt å prøve å være litt mer positiv i hverdagen.

Som sagt så kan jeg svært lite om denne "loven" selv, så for å få bedre informasjon er nok det å lete litt rundt på nettet et alternativ som vil gi deg bedre svar. 

Beklager at jeg ikke kunne gi mer utfyllende informasjon. Håper likevel du ble litt klokere!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Dette liker jeg med meg selv!

En fornøyd ung gutt (Colourbox.com)

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser