Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har slått opp med meg.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Min eks slo opp med meg etter 1 &1/2 år sammen. Dette ble et sjokk for flere, siden alle mente han var den som var mest forelsket av oss, noe jeg merket selv. Jeg har utrolig kjærlighetssorg nå over dette, og han lovte vi skulle være venner siden vi går i samme klasse. Videre nå har han prøvd seg på alle mine venner når han er full..og han prøvde seg på meg ene gangen hvor han også ga meg mye kompliment. Han tar bare kontakt når han er full, bare f2f. Når han er edru ignorerer han ser ikke en gang på meg, selv om han sa flere ganger at han vil være normal mot meg. Jeg har ikke gjort noe som helst mot han, han liker bildene til alle våre fellesvenner på instagram, men ignorerer alltid mine. Da han slo opp sa han at han var usikker på sine følelser og han følte seg for ung til et forhold. Vi er begge våres første. I begynnelsen gråt han til meg fordi han var så redd for å miste meg. Plutselig slo HAN opp. Men hvorfor ignorer han meg? Hva kan være grunnen?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er klart at dette ikke er noen god følelse. Når det kommer til hvorfor han behandler deg som han gjør tenker jeg mye handler om at ting gjerne er litt rart etter et brudd. Noen ganger trenger man å ta litt avstand for å komme seg over det som har skjedd. Det er ikke sikkert det er helt naturlig for han å forholde seg normalt til deg etter alt som har skjedd, og at han rett og slett trenger litt tid.

Jeg tror du bare skal gi hele situasjonen litt tid - det vil nok bli bedre med etter hvert. Vi håndterer brudd forskjellig, og dette er kanskje hans måte.

Se på artikkelen jeg legger ved.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser