Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir sint når det blåser

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg har et stort problem. Jeg hater vind, jeg takler ikke være ute om det blåser. Jeg blir så sint at jeg begynner å grine og hele dagen ødelegges. Det er blitt et veldig stort problem for meg. Går ikke ut av døren om det blåser, det hindrer blandt annet skolegangen min. Er det noe jeg kan gjøre for å ikke bli så fly forbanna når det blåser?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er litt vanskelig å vite nøyaktig hva du blir irritert over, og hvordan du kan løse det. Blir du sint av vindt generelt eller på grunn av at det ødelegger håret/klærne dine?

Om det er på grunn av sistnevnte kan jeg anbefale deg å prøve å sette opp håret i en hestehale/flette eller lignende. Da slipper du at alt håret flyr overalt. Det samme gjelder klærne dine. Gå med en vindjakke og en enkel genser, framfor store skjerf og tynne ytterjakker.

Om det er vinden generelt du blir sur over er det derimot ikke så mye du kan gjøre. Prøv å ikke beveg deg så mye utendørs, men opphold deg heller inne. Ta også buss eller hør om foreldrene dine kan kjære deg.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser