Hopp til hovedinnholdet

Er er blitt overfalt/voldtatt av ei jente, og nå har hun tatt kontakt igjen. Dette gjør meg sykt redd!

Jente 16 år
 

Spørsmål

okie dokie meg igjen(41cb7) unnskyld at jeg spør så mye, men jeg har så mye å spørre om for å si det sånn. Tusen takk for siste svar! Jeg har et siste spørsmål og det er at for noen år siden ble jeg gjentatte ganger overfalt/voldtatt av en jente (noen jeg var 'bestis' med den gangen) Hun har nå tatt kontakt igjen noe som gjør meg sykt redd. Jeg har fortalt dette også til både terapeut, lege, til og med helsesøster, men det jeg fikk var ikke noe som "det må du anmelde" eller "det må ha vært skummelt", det jeg fikk var at det var normalt noe som det jo ikke er. De mente fordi jeg er bifil så er det normal at vi jenter 'utforsker' ting sammen. Alle de gangene hun gjorde det mot meg gjør meg forsats redd. Hun er veldig voldelig (moren har måttet 2 ganger på sykehus etter å blitt banket opp av henne) og hun nå maser på meg om å møtes. Dette kan jeg da ikke fortelle foreldrene mine om fordi de hadde bare kjeftet på meg. What to do?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til Ung.no og at du er fornøyd med svarene du har fått av oss.

Så leit å høre at du har hatt så dårlig erfaring med en annen person, og at dette har gjort deg så redd.

Hvis du føler deg truet på noen måter av denne jenta må du anmelde det til politiet. Husk at det alltid er du som bestemmer over din kropp og hva du ønsker å gjøre!

Ikke svar, eller gi henne noen tilbakemeldinger på hennes kontakt. Det vil kanskje være det aller enkleste, slik at hun muligens stopper der, når hun ikke får noen respons av deg.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser