Hopp til hovedinnholdet

Han vil slutte å søke etter oppmerksomhet fra jenter.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg vil kvitte meg med en ting i livet mitt og det er å slutte å søke om oppmerksomheten til jenter! Jeg vil ikke at dere skal gi meg tips til å få oppmerksomheten deres men jeg vil ikke søke oppmerksomheten til jentene og jeg har kjempe lyst til å slutte med det. Takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt (15)

Takk for at du skriver til ung.no.

Slik jeg forstår spørsmålet ditt, så har du tidligere gjort en del for å få oppmerksomhet, men som du nå vil slutte med. Det du kan gjøre er å tenke gjennom om det er noe du tidligere har gjort eller sagt til jentene, som du kan endre på. Bruk også kroppsspråk og ord for å fortelle jentene at du ikke ønsker oppmerksomheten.


Du har bestemt deg for at dette vil du slutte med. Det er veldig bra, for da har du tatt et valg. Det neste du kan gjøre er å tenke etter hvordan du tidligere har oppført deg/har gjort for å få oppmerksomhet. Hvorfor har du gjort det? Er dette noe du tenker er greit å endre på? Eller å slutte med?

Eller er det slik at du er en veldig hyggelig og snill person, som jenter tiltrekkes mot og gir oppmerksomhet? Da tenker jeg at du er en veldig god gutt, og at det du kan trene på er å si til jentene at du ikke ønsker oppmerksomhet. Men det er ikke alltid så lett å si det direkte. 

Du kan vise at du ikke er interessert ved f.eks å unngå blikkontakt, snu deg bort eller si det rett ut.  Det er tydelige tegn på at du ikke er interessert. Det må jentene respektere.

Lykke til!

Hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse