Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min reiser bort i tre måneder, hva kan jeg gjøre for å ikke føle så mye savn? 

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, Kjæresten min reiser bort i 3 måneder. Vi har aldri vært fra hverandre så lenge før. Vi har vært sammen i 2 år nå - så jeg er ikke redd for at det skal bli slutt eller at vi skal slå opp. Men jeg lurer på om det finnes noen råd til hva jeg kan gjøre i de tre månedene for å ikke føle så mye savn og lengte så mye. Vi bor sammen, så det føles veldig tomt hjemme.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg skjønner at det er trist å være borte fra hverandre så lenge, og du vil nok helt sikkert kjenne på savn og lengte etter han. Når det er sagt så kan du prøve å finne på ting slik at du kan dempe savnet litt. Du kan bruke tid sammen med venner og familie. Du kan ellers finne på ting du liker, trene eller se en god film. Mens kjæresten din er borte kan du også ha litt alene-tid og ta litt ekstra godt vare på deg selv. Når du kjenner at du begynner å savne kjæresten din veldig mye kan dere jo ha en skype-date, det kan hjelpe på og både se og høre stemmen hans. 

Jeg legger ved en artikkel som handler om det å være i et avstandsforhold, selv om dere ikke har et slikt forhold til vanlig så kan du finne mange gode tips der. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser