Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner hesten. 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei forrige sommer hadde jeg den æren av og ha en nydelig hest hos meg. Men så ville eieren ha han tilbake og jeg gikk in i en sorgeperiode jeg savner han fortsatt veldig mye,men nå har jeg fått kjangsen til at han komme og være her i en litenstund men det er opp til meg, og jeg vet ikke om jeg kan klare og sende han tilbake, men jeg savner han vær dag og avogtil gråter meg i søvne på grunn av dette, og jeg lurer på om det vil bli verre denne gangen å sende hann tilbake. Den tiden han var her var jeg den eneste som red han og vi ble veldig nerme, jeg har kun besøkt han en gang og da gråt jeg, jeg kan fortsatt ikke snakke om han uten å gråte, burde jeg la han komme eller si nei jeg klarer ikke. Fra fortvilet jente som elsker denne hesten mer en enkelte mennesker.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig for deg. Hvis jeg var i din situasjon ville jeg sett på det som en fin mulighet å møte hesten igjen. Da kan dere ha noen fine dager sammen, så kan du forberede deg bedre på det som kommer. Samtidig er det viktig at du kjenner godt etter dine egne følelser. Hvis det blir veldig vanskelig å leve med er det kanskje bedre å si nei. 

Gi deg selv litt tid til å tenke over dette, og diskuter det gjerne med en voksen person du stoler på. Det er mulig du vil angre om du ikke tar denne muligheten nå. Hvis dere tilbringer litt tid sammen kan du forberede deg bedre på det som kommer, og du kan si ordentlig farvel.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser