Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde faktisk verdens beste lærer da jeg gikk på barneskolen. Hun støttet meg mye. Jeg føler jeg ikke fikk takket henne nok...

Annet 13 år
 

Spørsmål

Lurte på om det finnes noen slags pris til den flinkeste læreren 2017 året. Jeg hadde faktisk verdens beste lærer før jeg begynnte på ungdomsskolen. Først fortalte jeg henne at jeg var homofil. Jeg aksepterte det ikke selv og hun hjalp meg veldig mye med og sortere tanker og ble som en ekstra mamma for meg. Vi pratet sammen 1-3 ganger i uka i 4 måneder. Så ble vi enige om å fortelle foreldrene mine om det. Hun ble med meg hjem og vi fortalte det sammen. Vi fortsatte og prate sammen om ting etter det også. Jeg fortalte blant annet om at jeg hadde selvmordstanker. Hun ble veldig bekymret og valgte og fortelle dette til mine foreldre. De bestemte sammen med sosiallærer og læreren min at jeg skulle på fagsenteret. Etter jeg hadde vært på fagsenteret fortsatte vi å prate og vi kom bare nærmere og nærmeste. En gang snakket vi til å med på telefonen fordi hun var syk og jeg var kjempe lei meg. Men nå har jeg begynt på ungdomsskolen og savner henne mye. Jeg følte jeg ikke fikk takket henne nok

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Så hyggelig å høre at du har fått så god støtte av læreren din! Jeg er sikker på at hun vet hvor takknemlig du er. 

Jeg vet ikke om det finnes noen slags pris til den flinkeste læreren 2017 året. Jeg har søkt litt på nettet og funnet litt forskjellig om dette, men ingen norsk kåring av årets lærer. 

Jeg synes du skal takke selv. Skriv et personlig kort til læreren din. Det er noe hun nok vil sette stor pris på og noe hun kan ha som et minne for alltid :-)

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser