Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min slo opp med meg. 

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Jeg var sammen med ei jente i 8 - 9 måneder. jeg vet det er en kort stund, men jeg har allerede blitt så forelsket i henne og fått så store følelser for henne at når hun slo opp, så ødela det meg skikkelig.. hun snakket aldri om noe galt, hun sier hun elsket meg og mente det 18 dager før hun slo opp. nå sier hun at hun trenger en pause fra forhold og vil være venner, hun har slettet alt om oss fra sosiale medier, kommentarer på bursdager og lignende.. jeg har det ganske tung akkurat nå, hun var den eneste jeg egentlig snakket med i hverdagen, og nå føles det så unaturlig å snakke normalt med henne. jeg har enda følelser for henne og ønsker virkelig at vi skal bli sammen igjen, jeg bare vet ikke sjansene for det eller om det er bra i det hele tatt.. hun vil tross alt starte fra scratch igjen, men jeg har allerede gitt henne hele meg, jeg har ikke noe nytt å tilby henne til å bli forelsket i meg igjen.. jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre for å ikke bli gal av hele situasjonen.. tips?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er alltid trist når man befinner seg i slik situasjoner, og det er forståelig at du har det tungt for øyeblikket. Dette er derimot noe de aller fleste går gjennom i løpet av livet, så du er ikke alene om å ha dette problemet. 

Ut ifra det du skriver virker det som om eks-kjæresten din slo opp med deg ganske nylig, og det er det helt normalt å være lei seg. "Såret" er tross alt svært ferskt. Jeg anbefaler deg derfor å prøve å fokusere på fremtiden, tilbringe tid med venner og familie, holde deg opptatt med en hobby eller andre ting som får deg på andre tanker.

Det kommer ikke til å være lett i begynnelsen, og du vil nok oppleve at noen dager er tyngre enn andre. Husk derfor på at kjærlighetssorg går alltid over. Tid leger alle sår!

Jeg anbefaler deg også å lese ung.no sin artikkel om kjærlighetssorg. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser