Hopp til hovedinnholdet

Er i et forhold, men begynner å miste gløden. Er langvarig ikke noe for meg

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg er i et forhold, og vi begynner å nerme oss 1år, men jeg driver sakte men sikkert å miste lysten til å kose/ha sex og i tillegg så føler jeg ikke sommerfugler i magen eller kjærlighet lengre.. det har ikke noe med han å gjøre, for han er lik seg, men jeg bare mister lysten. Det samme skjedde i mitt forje forhold og evt endte det opp med at vi slo opp. Er det mulig at jeg bare er en person som ikke kan være i langvarige forhold? Eller er jeg bare med feil person? Forholdene startet godt men noen måneder inn så begynner jeg å føle mindre og å ville mindre. Ps: begge forholdene som er nevnt er med samme person

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Det du forteller virker som om det ikke er riktig person du skal ha et langvarig forhold til. Når du finner den du vil utvikle et forhold med er du sikker. Da er det ikke noe tvil om hva du vil. Det har ikke noe med at du ikke passer i langvarige forhold. Du har ikke truffet den rette for deg. Nyt livet og vær åpen for de du treffer. Det er ikke alle som treffer den de vil dele livet med i tenårene. 
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser