Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg vise at jeg bryr meg om kjæresten min?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hvordan kan jeg vise kjæresten min at jeg elsker ham? Jeg trenger noe slik at han kan forstå hvor mye han betyr for meg. Han mener jeg ikke bryr meg og er usikker på om jeg i det hele tatt er glad i han. JEG ER GLAD I HAN :( Men jeg er ekstremt dårlig på å vise det. Hjelp! Mvh en jente som elsker en gutt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du kan skrive meldinger at du er glad i han og elsker han. Du kan skrive meldinger på en lapp og legge det i lommen hans. Gi han en klem. Hold hånden hans når dere går en tur. Gi han komplimenter om hva du liker ved han. Vær snill. Smil til han og gi han et kyss når han minst venter det.

Det er ulikt hvordan mennesker viser at de er glad i noen. Noen viser det ved å hjelpe til. Andre lager musikk eller skriver dikt. Noen lager mat til den en elsker. Noen viser det ved å kjøpe gaver som de vet kjæresten setter pris på. 

Tenk over hva som er mest naturlig for deg. Hvordan ønsker du selv å bli vist at noen elsker deg. Vær modig og overrask kjæresten din med at du bekrefter at du elsker han.

Lykke til.

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser