Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg aldri helt glad og gråter ofte

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har et problem. Jeg hråter hver dag, jeg føler at jeg må gråte hele tiden. Men noen ganger vet jeg ikke hvorfor. Jeg gråter ofte pga hvordan moren min behandler meg, hvordan jeg ser ut og om hvordan andre tenker om meg. Jeg vært hos psykologer før men jeg føler at ingenting har hjelpet. Jeg føler meg aldri helt glad. Det er alltid noe som er galt. Og jeg føler at jeg ikke har noen å snakke med lenger. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner det ikke er lett å føle det slik du gjør, det kan høres ut som om du trenger hjelp fortsatt. Selv om det er ganske vanlig at de fleste har perioder i ungdomstiden der man har liten tro på seg selv og opplever at livet er vanskelig. Selv om du har gått hos psykolog tidligere og føler at ingenting hjalp, kan det nok være at du likevel har hatt litt hjelp av det. Dersom du ikke har noen venner å snakke med og heller ikke kan snakke med din mor, vil jeg anbefale deg å snakke med helsesøster på skolen din. Helsesøster vil kunne hjelpe deg med støttesamtaler og også hjelpe deg videre til andre dersom du trenger det. 


Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser