Hopp til hovedinnholdet

Så en skikkelse. Er redd.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Når jeg var 10 år så jeg en skikkelse i stua, det var en høy grå mann med hatt. Øynene hans var bare to hvite hull. Jeg lurte på hva dette var i nyere tid så jeg søkte opp «shadow people» resultatet skremte meg. Det var beskrivelser av nøyaktig hva jeg hadde sett. Nå friker jeg ut og er redd for mareritt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg kan trygge deg på at den skikkelse du så ikke er farlig eller en "shadow people". Dette var kun en innbilning du hadde for ca 5 år siden og som du ikke har sett siden. Det jeg vet vil hjelpe deg å bli mindre redd er om du snakker med noen voksne om det du er redd for. Snakk med dine foreldre, med andre voksne i din familie og/eller med helsesøster på skolen der du går. En av disse vil hjelpe deg å bli mindre redd. Vis gjerne den/de du snakker med det du har skrevet her til oss i UNG.no.


Med vennlig hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser