Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i stesøsteren min

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg er en gutt på 17 år som har en stesøster på 21 år. Jeg er forelsket i henne, og er veldig tiltrukket til henne seksuelt. Jeg ser hele tiden på rumpen hennes og puppene hennes osv. Men ingen vet at jeg er forelsket i henne, og det er skikkelig frustrerende, siden jeg har vært forelsket i henne i snart 4 år. Vi kan ikke bli sammen, fordi vi er stesøsken, hva skal jeg gjøre? Jeg fantaserer om henne hele tiden (at vi kliner, har sex, er gift osv). Det er skikkelig flaut å tenke på at jeg har crush på stesøstera mi. Vi har alltid hatt en god tone mellom Oss, og vi ser alltid hverandre i øynene lenge (12-15 sekunder). Vi har aldri kranglet eller hatt noen form for negative opplevelser. Kan jeg vise henne hva jeg føler uten å være direkte, og røpe noe for klart?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du er ikke alene om å forelske deg i et stesøsken. Det er forståelig at det er både spennende og vanskelig. Gode venner og søskenforhold kan vare livet ut. Prøv å ta vare på det fine dere deler, og avvent å vise henne hva du føler når du er kåt på henne og føler deg forelsket. 

Dere kan være komplisert for dere å være kjærester når dere er i familie. Dere har lov å ha sex og bli kjærester. Flere i familien vil kanskje ha noen meninger som kan påvirke situasjonen for dere? Det betyr ikke at det vil gå fint å ha et sånt forhold i virkeligheten. Kanskje stesøsken-forholdet blir vanskelig i lang tid hvis dere gjør noe seksuelt eller prøver å være kjærester?

Mange har drømmer og seksuelle fantasier om noen de ikke kan bli kjæreste med. Tilfredsstill gjerne deg selv (hvis det passer) ved å onanere når du er kåt og har seksuelle fantasier om henne. Det er helt ok. Prøv å kos deg med fantasiene og drømmene til du finner en person som det passer bedre å prøve og bli kjæreste med. Snakk eventuelt med helsesykepleier hvis du trenger å prate med noen som har taushetsplikt. Se også vedlagte artikler. 

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Men hvordan vite om man liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser