Hopp til hovedinnholdet

Du og ditt team har gjort hverdagen min x10 bedre!!

Jente 16 år
 

Spørsmål

Kjære leser! Dette er nok ikke meldingen du ventet å lese idag! Jeg vil rett å slett bare takke deg! Du, og ditt team har gjort hverdagen min x10 ganger bedre!!! Jeg har stilt mange, mange spørsmål inn på dette emnet og har fått utrolig GODE og skikkelig hjelpsomme svar! Det har hjulpet min hverdag innenfor skole, følelser, gutter, familie, fritidsaktiviteter, venner og forhold. Jeg er på en skikkelig god plass i livet mitt nå og har dere til å takke! Hadde jeg kunnet takket dere personlig ville jeg med glede gjort det, men ettersom verken du eller jeg vet hvem vi er så får dette holde. Hver gang jeg har hatt en skikkelig drittperiode i livet mitt bruker jeg 10min på å skrive her og svaret jeg får, løfter 10kg av skuldrene mine. Jeg innser at det å få hjelp er totalt mulig, og opp til individet selv. All hjelpen her inne har det fremmet mine interesser om å hjelpe andre og! Siden jeg tradisjonelt sett bør stille et spørsmål her, så har jeg bare ett: Hvordan kan jeg få takket dere nok?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for tilbakemeldingen og takk for at du forteller at det vi gjør er til hjelp for deg.

Noen ganger trenger vi å høre noens råd, og få veiledning i ulike problemstillinger i livet. Vi i redaksjonen og alle i fagpanelet er her nettopp fordi vi vet at det er mange som trenger et sted å henvende seg til når det er noe. Mange sier også at de er glade for at det er anonymt. At det da er lettere å være åpen om det som tynger eller engasjerer.

Vi alle ønsker deg alt godt, en fin tid framover og glede over å vite at det er mulig å få det bedre, stadig vekk.

Varm hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvem svarer på spørsmål på ung.no?

Hvem svarer på ung.no?

ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom, og vårt mål er å være der for deg som trenger hjelp og råd. For å klare det, har vi knyttet til oss en mengde dyktige folk i vårt fagpanel.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser