Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker hester og har ingen stallplass

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, for et halvt år siden ble vi ferige med å bygge en stor garasje, og rett etterpå ble jeg helt hestegal. Jeg bare angrer syyykt på at jeg ikke kom på at vi kunne bygge stall istedet!! Vi har så mye å gjøre i sommer, vi rekker ikke å bygge på stall før om to år, men jeg bare angrer helt forferdelig mye!! Jeg vil heller legge meg ned og dø!! Jeg har 3 naboer som kunne hatt plass til hest, men alle er redde for hester, jeg vil ikke mase heller!! Jeg sendte et brev til naboen i går, og idag etter skolen fikk jeg svar i postkassa om at de dessverre ikke kunne låne meg stallplass. Jeg og vennina mi har holdt på så SYYYKT lenge nå om å overtale mamma og pappa. Jeg bare vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg var bare så dum som ikke sa at jeg hadde lyst til å kanskje bygge en stall, jeg hater meg selv!!! Hva skal jeg gjøre??! Please svar fortere enn én uke!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint du skriver til oss når du har det vanskelig. Jeg forstår godt at du har et stort ønske om stall når du er hestegal som du selv sier. Dessverre er det nok ikke så mye du får gjort ifh til å få stall hjemme i år om foreldrene dine sier nei. Jeg forstår at det er kjipt å tenke på at dere kunne ha bygget en stall tidligere, men på den tiden var du vel ikke hestegal(?) og dermed var jo ikke det noe alternativ.  Ikke vær så hard mot deg selv. Det kommer nye muligheter skal du se, selv om de sikkert føles langt unna akkurat nå. Mitt tips er å ikke gi opp med å forhøre deg i nærmiljøet , plutselig kan en mulighet om stallplass dukke opp. Lykke til.


Vennlig hilsen fra Familieterapeuten

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer

Hvordan spare lommepengene dine

Mynter (colourbox.com)

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser