Hopp til hovedinnholdet

jeg er sky og forelsket i en jente

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Mulig jeg spør feil sted her nå, har aldri brukt ung.no før, men dette går vel under "følelser" så håper dere har anledning til å hjelpe meg. :) Jeg har vært av den skye typen i alle år, og nå har det seg slik at jeg har blitt forelska, og jeg føler meg litt hjelpesløs. Jeg har aldri snakka med jenta før. Jeg vet mer eller mindre ingenting om henne, annet enn at hun jobber på en fastfood restaurant der noen venner av meg jobber. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, siden jeg føler meg bettatt av denne jenta, men vi har få "connections". Det føkes feil å bare gå bort til henne og spørre henne ut, om om det er den eneste måten så aner jeg ikke hva jeg kan si. Er dette noe dere kan hjelpe meg med? Hadde satt pris på svar :) Mvh. Gutt 19

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt!


Takk for at du skriver til oss!  Jeg har forståelse for at det ikke er så enkelt å skulle ta kontakt med jenta du liker om du er sjenert. Og hvordan skal du komme i kontakt med hene nuten å snakke til henne? Det er nok vanskelig. Men den enkleste måten å komme i kontakt med hene på er kanskej gjennom at du blir "stamgjest" på resauranten hvor hun jobber? Da kan du snakke til henne og bli bedre kjent med henne gjennom at du er kunde? Da er det ikke urimelig at du slår av en prat med henne når du skal bestille noe mat? Du kan til å begynne med snakke emd henne om løst og fast og da vil du også kunne oppdage om hun viser deg intersse?

Jeg legger ved et par artikler det kan være av nytte for deg å lese!

Lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Usikker jente står aleine (colourbox.com)

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser