Hopp til hovedinnholdet

Mener kjæresten faker at han liker andre. 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, har en type som er åpen med meg og forteller meg hvordan han alltid er grei med alle folk og later som han bryr seg og ler av det de sier selv om det ikke er morsomt osv. Til og med personer han hater, klarer han å fake med. Før jeg ble sammen med han, kunne jeg ikke engang tenke meg at han faket. Jeg mener da dette er fullstendig galt siden han gjør det kun for at han tror alle andre blir glad av det og tror han er dømt til å pine seg gjennom det. Har dere noe råd til hvordan jeg kan hjelpe han med det?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det eneste jeg kan råde deg til å gjøre er at du snakker med han om det du opplever han gjør når han møter andre. Si fra til han at du ikke liker det og sammen kan dere jo snakke om andre måter han kan være på når han møter andre. Du kan kanskje be han snakke med helsesøster på skolen om dette og kanskje du kan tilby deg å være med han å snakke med helsesøster.

Legger ved noen artikler her til deg som du kan kikke litt på. 

Med vennlig hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Usikker jente står aleine (colourbox.com)

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

Les mer

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser