Hopp til hovedinnholdet

Betyr det at han ikke liker meg når han ikke svarer?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har en venn som jeg syntes er veldig hyggelig. Men jeg vet ikke om han syntes det samme om meg. Når jeg sender en melding til han, som ha en fin 17. Mai, så gidder han ikke svare. Da blir jeg veldig trist og tror jeg har gjort noe galt. Kan dere hjelpe meg med dette? Gjør jeg noe galt? Eller gjør han noe galt? Jeg vet ikke.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (13)

Det er veldig lett å bli usikker når man ikke får svar, men det betyr absolutt at han ikke synes du er hyggelig! Folk er forskjellige, spesielt når det gjelder kommunikasjon på sosiale medier. Mange er for eksempel ikke fan av "fellessnapp" og eksempelet du viser til med "ha en fin 17.mai" kan rett og slett oppfattes som noe man ikke har et svar på.

Det er noe helt annet om han for eksempel ikke hadde svart på et direkte spørsmål, men igjen kan det jo også hende at han glemte det. Er du usikker er det best å rett og slett spør ham!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? Husk at man ikke kan bli likt av absolutt alle. Hva kan du gjøre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser