Hopp til hovedinnholdet

Hvordan forklare sugemerket til mamma?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, ehm jeg har en kjæreste som jeg er veldig seriøs med.. vi er ikke et sånt kleint forhold. Vi er med hverandre hele tia å han er hjemme hos meg osv osv:) nå på sist onsdag (søndag idag 17 juni) så var han hjemme hos meg å vi koste litt lettkledd å sånt:/... han lagde sugemerke på halsen å alle tror de var en støvsuger av de guttene i klassa sia de hater at jeg er sammen me han så de trodde ikke han gjor de, men de har fortsatt ikke gått bort å hva skal jeg si til mamma? Er redd hun blir helt hysterisk...men jeg syntes de var behagelig så hva er så gale?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (13)

Takk for at du skriver til ung.no.

Det er helt normalt å kysse og kose med kjæresten sin, så det er ikke noe unormalt at det av og til dukker opp et sugemerke. Derfor tenker jeg at mamma vil forstå hvorfor du har fått dette sugemerket. Mamma har jo også vært ung og sikkert hatt kjæreste:)

Ofte tror man at foreldrene ikke kommer til å forstå, men hvis man prater med dem på en fin måte, så forstår foreldre mye mer enn man tror. De har også vært unge en gang og opplevd ganske mye. Det viktigste er å la de få sjansen til å vise forståelse og da må man fortelle dem hva som skjer.

Lykke til!

Hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser