Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten har vært utro - hva gjør jeg?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Jeg opplevde nylig at kjæresten min var utro. Akkurat nå bor jeg i Trondheim, og hun bor i Oslo. Omtrent 4 uker inn mens jeg bodde i Trondheim, begynte hun å miste "følelsene" sine for meg, og hun endte opp med å ha samleie 2 ganger med en kollega fra jobb, som hun nå ha fått følelser for...Det skal sies at jeg har vært ganske deprimert og ikke vært helt meg selv de siste 5 månedene, men hun har tolket det som at jeg ikke har følelser for henne lenger...Dette stemmer ikke i det hele tatt, men hun har mistet sine følelser for meg og vi ønsker å gi dette en ny sjanse. Jeg føler meg helt forferdelig, men bør jeg gi det en ny sjanse?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Bra at du kontakter oss på ung.no

Her er det ikke ett fasitsvar. 

Du har vært litt fjern de siste måntene, hun har opplevd det som at du lager følelsesmessig avstand mellom dere og reagerer med utroskap. 

Jeg forsøker ikke å legitimere utroskap - det er sårende og ikke greit. 

Skal dere fortsette forholdet må du være åpen om hvordan du har det - for å berolige henne. Hun må si i fra når hun føler seg avvist, istede for å ty til utroskap. 

Om det er sterke nok følelser mellom dere til at forholdet kan fungere videre, er det bare dere to som kan svare på.

Lykke til

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser