Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i ei jente i klassen.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg har følelser for en i klassen. Hun er perfekt. Men det som er er at hun snakker om en annen gutt hele tiden til vennene sine. Betyr det at hun er forelsket i han. Jeg har ikke spurt henne enda men har tenkt å gjøre det! Og hva skal jeg da skrive?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du er forelsket. Det kan være flere grunner til at hun snakker om den andre gutten, men det er klart at det er muligheter for at hun er forelsket. Du kan jo gjerne hinte litt til dine følelser og se hvordan hun responderer på det. Alternativt kan du spørre om hun har følelser for noen, og se om hun har lyst til å åpne opp om følelsene sine. Det viktigste tenker jeg uansett er at du viser at du bryr deg om hvordan hun har det, og gjerne viser at du ønsker at dere skal bli bedre kjent. 

Ta en titt på artiklene under.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser