Hopp til hovedinnholdet

Hun synes jeg er slem

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei Kjærsten min mener at jeg er sta og slem mot hun hele tiden. Men dette er noe jeg ikke forstår. Jeg prøver være snill, men jeg klarer ikke. Det ender opp med at jeg sier noe som hun ikke liker. Jeg tror jeg elsker hun. Men jeg vet ikke hva kjærlighet er engang. Jeg er forviret og trenger hjelp med vite hva som er galt med meg.

Besvart 19.08.2018 12:20
 

Svar
Hei

Beklager sent svar!

Så leit å høre at det ikke er så bra mellom deg og kjæresten din. Det høres vanskelig ut å ikke helt skjønner hva hun mener. Det virker som om du prøver ditt beste å være snill, men at det ikke helt når igjennom. Jeg synes du skal prøve å snakke med henne ordentlig og si hva du føler om dette. At du synes det er slitsom å føle at du aldri gjør noe riktig :-) Hvis man prater sammen og er ærlig, så kan man ordne mye. Lykke til, jeg håper dere får snakket ut, slik at du kanskje kan få noen svar på det du lurer på :-)

 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Men hvordan vite om man liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse